AdVirtua vertaalt uw inhoud en documenten zodat u uw klanten over de hele wereld bereikt.

Als gekwalificeerd bedrijf in lokalisatieoplossingen bieden we vertaaldiensten, grafische vormgeving en de ontwikkeling van internettoepassingen en mobiele applicaties aan.

[button type=”real” shape=”rounded” size=”regular” href=”/contact/” title=”Example”]Get a quote[/button]Talen zijn onze passie

Het vertaal- en taaldienstenbureau Advirtua biedt u een netwerk van zelfstandige vertalers en taaldocenten uit Europa en alle hoeken van de wereld.

Wij bieden vertalingen aan in meer dan 100 talen.

[button type=”real” shape=”rounded” size=”regular” href=”/contact/” title=”Example”]Get a quote[/button]

Vertaaldiensten op maat

Ons netwerk van internationale consultants is samengesteld uit vertaalexperten op het gebied van commerciële, juridische, financiële, software-, technische en medische vertalingen.

Those experts are specialised and experienced in your field and deliver excellent quality work according to industry quality standards.

Efficiënte aanpassing van uw communicatieplan

Als vertaalbureau gevestigd in hartje Brussel, het hart van de Europese Unie, zorgen wij voor de vertaling van uw documenten, handboeken en software om zowel in uw eigen land als in het buitenland een bredere doelgroep te kunnen bereiken.

Onze vertalers hebben de volgende minimumeisen:

– Vertalers in moedertaal
– Een universitair vertaaldiploma
– Minimum 5 jaar beroepservaring
– Lid van een nationale vertaalvereniging

Maak gebruik van onze internationale vakkennis

Elke industrie, elke marktsector en elk product is uniek. Om een getrouwe vertaling van uw originele tekst te kunnen garanderen, kiezen wij verschillende experten uit in functie van elk project.

Deze zijn gespecialiseerd en ervaren in uw vakdomein en bieden u diensten aan die aangepast zijn aan de geldende kwaliteitsnormen in uw sector.

[button type=”real” shape=”rounded” size=”regular” href=”/contact/” title=”Example”]Get a quote[/button]

Taallessen / Taalopleidingen op bedrijfsniveau

De aanpassing van uw producten gaat hand in hand met een interne opleiding van uw team.

Met als doel u nieuwe markten te helpen veroveren, biedt Advirtua u taallessen / taalopleidingen op bedrijfsniveau aan met het oog op integratie, prospectie en commercieel succes.


Kwalitatieve vertalingen

Wij werven in uw vakdomein gespecialiseerde experten aan die uw documenten vertalen, herlezen en controleren conform de geldende kwaliteitsnormen.

Onze ervaren beroepsvertalers worden zorgvuldig geselecteerd zodat zij garant staan voor hoogwaardig kwaliteitswerk.

Wij bieden u een toegewijde project manager, een gedetailleerde kostenraming en planning voor uw project en brengen u geregeld verslag uit over de ontwikkeling van de vertaling, in functie van haar volume.

Technical translation

Ensure the accuracy and consistency of your technical documents and manuals in every language

[button type=”real” shape=”rounded” size=”regular” href=”/contact/” title=”Example”]Get a quote[/button]

Marketing translation

Communicate with your audience using the same tone across all markets

Legal translation

Translate and legalize your content in any country using sworn translators working directly with national and international courts.